Termeni și Condiții

Imobiliare Alba, este administrat de sau în numele companiei SEO Services Plus, din Alba Iulia. Imobiliare Alba, face parte din grupul de website-uri care oferă diverse servicii în România.

Prin utilizarea website-urilor noastre, sunteți deacord să respectați și să acceptați termenii și condițiile împreună cu politica noastră de confidențialitate și orice alte documente la care se face referire în acestea.

Dacă nu sunteți deacord cu acești Termeni de utilizare, nu trebuie să accesați sau să utilizați website-urile noastre.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții de utilizare atunci când este necesar. Orice modificări vor fi postate pe website-urile noastre în paginile cu politicile speciale.

Utilizarea în continuare a website-ului noastru după modificările efectuate va constitui acceptarea și acordul Dvs. cu privire la orice modificări. Serviciile specifice pe care le oferim sau le punem la dispoziție, pot fi de asemenea, guvernate de termeni și condiții suplimentare sau alternative cu noi sau cu alte terțe părți.

Înregistrarea pe website-ul nostru

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a crea un cont pe imobiliarealba.com și pentru a contacta agenții sau partenerii noștri prin intermediul website-ului. Dvs. garantați că detaliile pe care le furnizați la înregistrare sunt adevărate, exacte, complete și actuale.

Trebuie să ne informați prompt cu orice modificări aduse detaliilor contului dvs. Trebuie să creați o parolă atunci când vă înregistrați și sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acelei parole.

Sunteți de acord că orice persoană căreia i se dezvăluie numele dvs. de utilizator sau parola este autorizată să acționeze în numele Dvs. în scopul tranzacționării oricăror servicii prin intermediul acestui website și veți fi responsabil pentru orice activitate desfășurată folosind parola Dvs.

Veți lua măsuri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la contul dvs. prin orice computer sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a vă accesa contul. Dacă credeți că cineva a accesat fără autorizație, un cont pe care l-ați creat pe acest website, vă rugăm să ne contactați imediat.

Atunci când creați un cont, vi se poate oferi posibilitatea de a vă înscrie pentru a primi e-mailuri de marketing de la noi, companiile din grupul nostru sau terți.

Vă puteți gestiona preferințele de abonare prin e-mail prin intermediul panoului de administrare sau vă puteți dezabona de la e-mailuri în orice moment. Din când în când, este posibil să fie nevoie să vă trimitem e-mailuri de serviciu legate de conturile dvs. și ne rezervăm dreptul de a face acest lucru.

Responsabilitățile Utilizatorilor

Conținutul de pe website-ul nostru este oferit doar pentru informații generale. Nu este destinat să constituie sfaturi pe care ar trebui să vă bazați. Trebuie să obțineți sfaturi profesionale sau de specialitate înainte de a lua sau de a vă abține de la orice acțiune pe baza conținutului de pe website-ul nostru.

De asemenea, vă rugăm să rețineți că nu suntem o agenție imobiliară, nu un website bazat doar pe informații. Unele dintre website-urile noastre oferă un serviciu special de Marketing, prin care agenții imobiliari pot promova ofertele.

Agenții imobiliari care postează anunțuri sunt singurii responsabili pentru acuratețea acestora și pentru adresarea întrebărilor referitoare la acele proprietăți. Nu participăm la nici o comunicare între Dvs. și agenții imobiliari și la nici o parte a unei tranzacții imobiliare ulterioare.

Găzduim Detaliile cu bună-credință, dar nu le-am verificat și nu facem declarații, garanții sau să avem opinii, fie exprese sau implicite cu privire la detaliile anunțurilor.

De asemenea, nu vă oferim nici un sfat (de investiții, financiar sau de altă natură) cu privire la nici un conținut de pe website-ul nostru și nici nu recomandăm sau susținem orice proprietăți, produse sau conținut de pe alte website-uri.

Materialele pe care le furnizați

Trimițând conținut pe website-ul nostru sau furnizându-ne în alt mod conținut ( „Conținut” ), ne acordați o licență națională, fără drepturi de autor, perpetuă, irevocabilă, neexclusivă, sub-licențiabilă și complet transferabilă de utilizare, reproducere, afișare, vindere, modificare și editare a conținutului.

Renunțați la orice drepturi morale pe care le puteți avea asupra Conținutului. Nu vă vom plăti nicio taxă pentru Conținut și ne vom rezerva dreptul, la discreția noastră, de a-l elimina sau edita în orice moment. Garantați și declarați că aveți toate drepturile necesare pentru a ne acorda aceste drepturi.

Vă vom permite să postați Conținut pe website-ul nostru în conformitate cu procedurile noastre și cu condiția ca acest conținut să nu fie ilegal, obscen, abuziv, amenințător, defăimător sau în orice alt mod contestabil pentru noi.

Orice date personale pe care le furnizați prin intermediul acestui website sau în legătură cu acesta vor fi guvernate de politica noastră de confidențialitate .

Declinare a răspunderii

Site-ul web (inclusiv tot conținutul de pe acesta) este furnizat de noi pe o bază „ca atare” și „așa cum este disponibil” și nu facem nici o declarație, garanție sau siguranță de niciun fel, fie expresă, fie implicită, inclusiv, fără limitare, garanții cu privire la calitate, adecvare pentru orice scop, compatibilitate, fiabilitate, acuratețe, completitudine, actualitate, acces sau utilizare.

Este responsabilitatea Dvs. să evaluați calitatea, adecvarea, acuratețea, completitudinea și fiabilitatea website-ului nostru și a oricăror informații sau conținut din acestea. Nu acceptăm nici o responsabilitate și nu facem nici o declarație sau garanție că website-ul nostru va funcționa continuu, fără întreruperi sau fără defecte.

Este posibil să fie nevoie să facem wesite-ul indisponibil cu sau fără notificare pentru a efectua lucrări de întreținere sau de actualizare. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru orice întrerupere sau pierdere a serviciului.

Orice estimare a valorii furnizate pe website-ul nostru este destinată numai în scopuri de interes general și de informare și nu ar trebui să fie bazate pe orice tranzacție comercială sau utilizare similară. Aceste estimări se bazează pe informații disponibile public care pot fi inexacte sau incomplete și pe factori tipici în anumite locații.

Descrierea proprietăților

Descrierile proprietăților și alte informații furnizate pe website-ul nostru sunt destinate în scop informativ și de marketing și deși sunt afișate cu bună-credință, nu ne vom accepta în nici o circumstanță responsabilitatea pentru acuratețea lor.

Paginile de anunțuri de proprietate de pe website-ul nostru nu constituie detalii despre proprietate și acestea ar trebui să fie disponibile direct de la agentul care comercializează proprietatea.

Este responsabilitatea potențialilor cumpărători/chiriași să se convingă cu privire la acuratețea oricăror descrieri de proprietate afișate și responsabilitatea agenților de a asigura acuratețea și integritatea descrierilor proprietății furnizate pe website-ul nostru și în orice detalii despre proprietate.

În măsura permisă de lege, excludem toate condițiile, garanțiile, reprezentările sau alți termeni care s-ar putea aplica website-ului nostru sau oricărui conținut de pe acesta, fie expres sau implicit.

Nu vom fi răspunzători în fața nici unui utilizator pentru nici o pierdere sau daună, fie prin contract, delict (inclusiv neglijență), încălcare a obligației legale sau în alt mod, chiar dacă este previzibil, care decurg din sau în legătură cu:

  • utilizarea sau incapacitatea de a utiliza website-ul nostru; sau
  • utilizarea sau încrederea în orice conținut afișat pe site-ul nostru.

Dacă sunteți o agenție imobiliară, vă rugăm să rețineți că nu vom fi răspunzători pentru:

  • pierderi de profituri, vânzări, afaceri sau venituri;
  • întreruperea activității;
  • pierderea economiilor anticipate;
  • pierderea oportunității de afaceri, a bunăvoinței sau a reputației
  • orice pierderi sau daune indirecte sau consecutive.

Suntem proprietarii drepturilor de proprietate intelectuală pe acest website, informații și conținut disponibile pe site, orice bază de date operată de noi, orice software proprietar utilizat de noi pentru a vă permite să utilizați acest website și sursa de bază.

O mare parte din aceste informații și conținut sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale, drepturi de bază de date, drepturi de design (inclusiv în „aspect și senzație” și alte elemente vizuale sau non-literale) și/sau alte drepturi de proprietate intelectuală (indiferent dacă sunt înregistrate sau neînregistrate). ).

Siglele noastre, împreună cu mărcile noastre comerciale și/sau mărcile de servicii, nu pot fi copiate sau reproduse fără acordul nostru scris în prealabil.

Comparați anunțurile

Compara