Investiția într-o proprietate care necesită renovare

  • 2 ani ago
  • 0
Investiția într-o proprietate

Investiția într-o proprietate trebuie să fie bine luată în considerare atât de către persoane fizice, cât și de către investitori. Este nevoie de multă deliberare în prealabil, trebuie adunate multe informații și trebuiesc luate decizii.

Ați prefera ca toate ideile și preferințele dvs. să fie realizate sub forma unei noi dezvoltări sau vă puteți imagina să achiziționați o proprietate existentă sau chiar o proprietate care are nevoie de renovare?

Pe măsură ce proprietățile îmbătrânesc, există o nevoie tot mai mare de renovare astfel că investiția trebuie analizată în timp. În industria construcțiilor, renovarea este definită ca restaurarea și/sau modernizarea unei clădiri prin măsuri structurale și tehnice.

Scopul este de a repara deteriorarea și de a menține valoarea construcției clădirii. Pentru a ne asigura că proiectul de renovare nu se transformă într-un coșmar, am adunat mai jos câteva sfaturi importante pentru Dvs.

Aparențele pot fi înșelătoare

Cel mai important sfat când este să nu fii orbit de prețul de achiziție, adesea seducător de scăzut al proprietății. Fiți conștienți de costurile de renovare inevitabile, care pot fi enorme!

Desigur, s-ar putea să dai peste o proprietate veche, de prestigiu, a cărei stare pare destul de acceptabilă la prima vedere și care ar fi disponibilă pentru ocupare imediată. Dar din păcate, aspectul este adesea înșelător; defectele sunt ascunse și ies la vedere una după alta.

Pentru a evita astfel de surprize neplăcute, trebuie neapărat să solicitați sfatul unui expert în construcții. El are cunoștințele și echipamentul tehnic pentru a evalua structura și fundația clădirii.

O problemă majoră care trebuie abordată cu experiență este deteriorarea acoperișului, umiditatea din zidărie și infestarea cu ciuperci sau mucegai.

Au fost folosite în trecut materiale care pot fi periculoase pentru sănătate? În ce stare se află sistemele de electricitate, apă și conductele din toată casa? Cum se încalzeste casa și mai ales, ce vechime au sistemele de incalzire?

Conform îndrumărilor de economisire a energiei, toate sistemele de încălzire cu gaz și lemne mai vechi de treizeci de ani trebuiesc înlocuite cu cel mai recent standard.

Șemineele și sobele cu faianță vechi, trebuiesc și ele reînnoite. În plus, inspectorul va verifica starea energetică a casei și o va evalua pentru tine. În clădirile mai vechi, noii proprietari trebuie adesea să întreprindă lucrări ample pentru izolarea clădirii și înlocuirea ferestrelor.

Odată ce toți acești factori au fost verificați și evaluați, se poate face o estimare fiabilă a costurilor de renovare și se poate compara cu fondurile disponibile.

Cântărirea avantajelor și dezavantajelor unei proprietăți

O decizie pro sau contra achiziționării unei case poate fi luată rapid odată ce sunt disponibile cifre realiste și investiția este analizată corect.
Pe lângă prețul de achiziție și costurile de renovare, este necesară și o estimare a oricărei creșteri estimate a valorii.

Acest lucru este de interes atât pentru investitori, cât și pentru cumpărătorii privați, în cazul în care ar fi luată în considerare o închiriere a unui contract sau o revânzare ulterioară.

Nu uitați să verificați dacă clădirea este protejată ca monument istoric sau dacă există proceduri în curs în acest sens! Astfel de case sunt adesea deosebit de atractive, dar se găsesc adesea și în zone slabe din punct de vedere structural în care există stabilitate a valorii, dar nici o apreciere a valorii.

Acest lucru ar putea fi de așteptat mult mai devreme în conurbații atractive sau în locații emergente.

În plus, măsurile de reamenajare necesită timp. Pentru a reduce decalajul până la mutare va necesita resurse financiare suplimentare, pentru a acoperi costurile de închiriere pentru locuința existentă sau alte soluții alternative.

În concluzie, achiziționarea unei proprietăți care necesită renovare este profitabilă dacă renovarea este mai ieftin de realizat decât o nouă dezvoltare.

Dar să nu neglijăm complet latura emoțională în investiția pe care o facem pentru o proprietate. Dragostea la prima vedere se aplică și caselor.

Așadar, dacă sunt oferite mijloacele financiare și entuziasmul, de ce să nu-ți urmezi inima, să-ți asumi proiectul și să creezi o locuință de vis pentru întreaga familie? Acest lucru se aplică mai ales dacă știți că puteți face singuri o parte din muncă.

Creează casa visurilor tale

Găsirea proprietății perfecte în locația dvs. ideală poate fi extrem de dificilă, dar cumpărarea unei proprietăți degradate în locația dorită ar putea fi o alternativă viabilă de luat în considerare.

Dacă ești hotărât să renovezi pentru profit, poți să cumperi cea mai proastă casă pe care o poți găsi pe cea mai bună stradă pe care ți-o poți permite, deoarece asta îți oferă spațiu maxim de a adăuga valoare.

În starea sa actuală, proprietatea va descuraja probabil mulți oameni, așa că prețul ar trebui să reflecte acest lucru. Ca reorganizator individual nu poți influența o zonă sau schimba strada, dar poți transforma complet casa, reconstruind-o total dacă este necesar.

Cea mai mare parte a profitului este obținută mai degrabă din achiziție decât din ceea ce îi faci, așa că prețul pe care îl plătești este absolut crucial.

În mod ideal, veți dori să cumpărați o proprietate care are un potențial pe care alții nu l-au văzut încă și astfel, nu plătiți extra pentru aceasta.

Șansele sunt dacă nu cumpărați o proprietate mare, marja potențială de profit este relativ îngustă, așa că trebuie să vă gândiți cu adevărat la ceea ce sunteți bucuros să plătiți.

Scrieți o recenzie pentru noi aici: Imobiliare Alba, pe Google.

Alătură-te discuției


Compare listings

Comparaţie