Instrumente Google, pentru un website de Imobiliare

  • de Imobiliare Alba
  • 2 ani în urmă
  • 0
Instrumente Google

În articolul de astăzi vom discuta despre toate instrumentele Google, pentru un website de imobiliare. Deoarece Google este cel mai folosit motor de căutare (nu suntem în măsură să zicem dacă are monopol), acesta a dezvoltat o serie de instrumente utile pentru promovare web.

Rețelele de socializare ne-au oferit cu siguranță multe lucruri de gestionat. Multe avantaje și la fel de multe oportunități. Suntem cu toții înconjurați de lumea social media.

Nu numai că rețelele sociale ne ajută să ne conectăm cu tot mai mulți oameni din întreaga lume, dar a oferit și companiilor online atâtea oportunități atractive.

Datorită rețelelor de socializare, afacerile din zilele noastre își pot răspândi mesajul online. Oamenii pot să afle despre mărci și alte lucruri importante. Deci, nu există nicio îndoială că rețelele sociale ne-au îmbunătățit cu siguranță viața.

Cu toate acestea, când vorbim despre ele există un lucru care apare mereu în discuție. Una dintre cele mai populare platforme care funcționează ca motor de căutare ar trebui să fie Google. Dar, nu doar un simplu motor de căutare vă ajută să găsiți răspunsuri la întrebările dvs.

Cu siguranță, știți cu toții despre asta. Google este ceva mai mult decât atât. Nu numai că vă ajută să găsiți răspunsuri, dar există multe oferte a proprietarilor de afaceri. De la strategii la servicii SEO, de la digital PR la publicitate PPC și SEO local imobiliare – totul poate deveni o provocare.

În acest context, pentru a-și menține poziția pe piață, Google a dezvoltat o suită de instrumente utile pentru piața imobiliară. Acestea pot fi folosite de oricine dorește să se promoveze online, dar în special pe motoarele de căutare.

Prin urmare, acestea sunt potrivite pentru eforturi SEO imobiliare, creșterea indicatorului CRO și clasamente înalte în rezultatele organice.

O scurtă introducere în instrumente Google

Nu există niciun fel de îndoială cu privire la faptul că Google este una dintre cele mai importante și valoroase resurse pentru marketerii digitali. Nu doar asta, ci și uimitoarele instrumente Google pe care le puteți folosi sunt absolut gratuite. Vă oferă acces la o mulțime de informații.

Deci, de ce nu ar trebui să puteți profita de astfel de instrumente pe care Google le are la dispoziție pentru a vă îmbunătăți eforturile de marketing digital?

Ei bine, nu există niciun motiv întemeiat. Tot ce trebuie să faceți este să aveți un cont pe Google și sunteți pregătiți să intrați în lumea Google cu ajutorul acestor instrumente.

Fără îndoială, există multe modalități diferite prin care utilizatorii pot folosi instrumentele Google pentru a spori performanța marketingului digital. Dacă ați folosit deja unele dintre ele din lista pe care o avem mai jos, atunci totul este bine și pentru dvs.

Cu toate acestea, dacă nu ați făcut-o și aveți nevoie de ajutor suplimentar, atunci suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta. Ar putea exista multe motive posibile pentru a utiliza aceste instrumente Google.

Ei bine, ați putea dori doar să creșteți performanța website-ului dvs. Sau poate doar că doriți să găsiți un loc de muncă în lumea marketingului digital.

Instrumentele Google pot fi de mare ajutor în aceste cazuri. Doriți să aflați mai multe despre asta? Rămâneți cu noi în continuare pentru a afla care sunt cele mai importante instrumente Google și cum vă pot fi acestea utile.

Instrumente Google pentru specialiștii în marketing digital

Așa cum am promis, mai jos am trecut în revistă unele dintre cele mai bune instrumente. Informațiile sunt alese atent pentru a vă oferi cunoștințe despre instrument și modul în care acesta ne-a ajutat în atât de multe situații.

Cum noi suntem o agenție imobiliară și specialiști în SEO, am extras utilitățile care ne pot folosi în implementarea campaniilor SEO pentru clienții noștri. Atunci când discutăm despre o strategie SEO completă, practic este imposibil ca aceasta să nu conțină și elemente de marketing.

Fără alte mențiuni, haideți să vedem ce opțiuni avem și cum le putem folosi.

PageSpeed Insights

Unul dintre cele mai utile instrumente pe care le puteți utiliza pentru a crește viteza paginilor web pe care le aveți este Google PageSpeed Insights. Fie că este accesat de pe un telefon mobil sau un desktop, website-ul dvs. va funcționa perfect. Va rula fără probleme cu ajutorul acestui instrument.

Tot ce trebuie să faceți aici este să introduceți adresa URL pe care o aveți pentru website.

Acest instrument vă va ajuta să analizați actualizările importante. Vă va oferi câteva elemente de acțiune care vă vor pune website-ul în funcțiune pe desktop-uri și telefoane mobile fără nicio dificultate.

De ce nu îl încercați și dvs. să vedeți cum funcționează? Cu siguranță vă va ajuta să aveți un website optimizat SEO și receptiv atunci când vine vorba de viteza de încărcare a paginilor.

Google Mobile-Friendly Test

Când sunt atât de mulți oameni care accesează lumea social media de pe telefoanele mobile, atunci nu credeți că un website ar trebui să fie de fapt optimizat în funcție de asta? Ei bine, dacă răspunsul la această întrebare este da, atunci trebuie să folosiți cu siguranță acest instrument.

Instrumentul Google Mobile-Friendly vă arată modul exact prin care vizitatorii încearcă să acceseze website-ul pe care îl aveți, de pe dispozitivele lor mobile.

Deci, veți putea vedea și performanța website-ului dvs. și scorul. Luarea deciziilor cu privire la îmbunătățirea acestuia devine mult mai ușoară așa.

Utilizarea acestui instrument este destul de semnificativă pentru asigurarea unei prezențe mobile optimizate pe web, care vă permite ca brandul să se bucure de acoperirea în „palmele și buzunarele” potențialilor clienți. Acest lucru va fi foarte util pentru a genera mai mulți clienți potențiali și conversii pentru dvs.

AdWords Keyword Planner

Când trebuie să faceți website-ul dvs. cel mai bun de pe internet, atunci trebuie să vă asigurați că stăpâniți arta căutării cuvintelor cheie. Ei bine, pentru a câștiga în jocul de cuvinte cheie, Planificatorul de cuvinte cheie Google vă va ajuta cu siguranță.

În ultimul timp, acest instrument vă permite să căutați numai atunci când aveți cheltuieli pe platforma AdWords. Pentru că este propriul instrument Google, veți obține cea mai bună estimare a căutărilor de cuvinte cheie.

Este unul dintre cele mai bune instrumente Google de utilizat. Vă analizează conținutul și află cuvintele cheie relevante pe care le puteți introduce acolo pentru a obține traficul pe care îl doriți pentru website-ul dvs. De ce să nu-l încercați și să vedeți cum funcționează?

Cu Planificatorul de cuvinte cheie Google AdWords, rămâneți la curent cu tendințele cuvintelor cheie pentru a vă rafina campaniile Google AdWords. Vă asigurați că ce publicați dvs. se potrivește cu cuvintele cheie relevante.

În acest planificator puteți descoperi noi cuvinte cheie, puteți efectua cercetări privind cuvintele cheie și puteți alege cuvinte cheie mai bune.

Planificatorul de cuvinte cheie Google AdWords vă ajută să vedeți cât de des sunt căutate cuvintele cheie, cum se schimbă volumul în timp și cât de competitive sunt cuvintele cheie. În acest fel, puteți alege cuvinte cheie care sunt mai puțin competitive pentru a vă putea clasa mai sus.

Google Analytics

Unde ar fi lumea online fără utilizarea instrumentului Google Analytics, nu?

Ei bine, dacă vă puneți această întrebare de fiecare dată, atunci trebuie să utilizați acest instrument. Este unul dintre cele mai bune instrumente Google pe care le avem în această listă pentru dvs.

Puteți utiliza de fapt analiza digitală oferită de acest instrument pentru a menține performanțele website-ului dvs. la un nivel maxim.

Puteți urmări și raporta cu ușurință traficul pe care îl aveți pe website. Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., atunci nu știm ce poate fi mai sigur.

Utilizarea Google Analytics este aproape obligatorie pentru toți specialiștii în marketing, deoarece este unul dintre cele mai elementare instrumente Google care ajută specialiștii în marketing să evalueze performanța campaniilor lor.

Google Search Console

Ei bine, s-ar putea să fiți familiarizați cu termenul Google Webmaster Central și instrumentele Google Webmaster. Exact despre asta vom vorbi în acest subcapitol.

Consola de căutare Google este unul dintre cele mai bune instrumente Google care vă vor ajuta să monitorizați performanța propriului website în Indexul dvs. de căutare Google.

Cu acest instrument, veți obține o colecție de resurse Google și instrumente Google care vă vor spune despre paginile pe care le aveți și dacă sunt populare sau nu. Cu siguranță este unul dintre cele mai utile instrumentele disponibile.

Trebuie să fie un instrument de nelipsit din „trusa” dvs. de activități digitale. În special, dacă sunteți proprietarul unui magazin online sau gestionați unul.

Google Trends

Cu ajutorul Google Trends, veți putea urmări cele mai recente date și tendințe care sunt în prezent foarte populare și au potențial de creștere.

Este foarte important să rămâneți la curent cu tendințele atunci când aveți de-a face cu afaceri online.

Acest instrument este cel mai potrivit care vă poate ajuta în acest sens.

Puteți vedea de fapt termenii de cercetare care sunt folosiți în cea mai mare parte de oameni și va fi un mare ajutor cu siguranță. Acest lucru poate fi extrem de benefic pentru dvs. dacă doriți să aflați cuvintele cheie care vă pot optimiza cu ușurință și efectiv prezența online.

Veți afla acele cuvinte cheie în nișa dvs. care sunt în tendințe și, prin urmare, potențialul campaniei dvs. de a deveni virală va crește cu siguranță.

TAG Manager

Pentru marketerii digitali, acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune instrumente de utilizat. Veți putea face din gestionarea etichetelor un proces foarte simplu.

Veți putea plasa și actualiza etichetele și fragmentele pe care le aveți. Integrarea lor în sisteme va fi, de asemenea, mult mai ușoară.

Nu există nicio îndoială că acest instrument vă ajută în dezvoltarea website-ului dvs. în cel mai eficient mod. Deci, este unul dintre cele mai bune instrumente Google pentru eforturile de optimizare SEO.

Vă veți bucura de avantaje precum ușurința de utilizare, un website optimizat, controlul versiunilor, gestionarea permisiunilor, gestionarea utilizatorilor, etichetele încorporate, urmărirea evenimentelor și multe alte funcții utile.

Google Forms

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la Formularele Google și sunteți gata. Veți putea crea cu ușurință sondaje și apoi le puteți analiza.

Ce este și mai bine este că totul funcționează gratuit. Deci, de ce nu îl încercați și apoi vedeți rezultatele?

Aflați din sondaje aspectele care se potrivesc cu liniile directoare și stilul afacerii dvs. pentru a aduna mai multe informații.

Vă permite să colectați informații ușor și eficient, plus că, cu ajutorul Formularelor Google veți putea crea sondaje imediat. Doar cu un Cont Google puteți începe să utilizați acest instrument.

Cu ajutorul Formularelor Google, puteți stoca feedback pe care îl puteți analiza în continuare pentru a vă îmbunătăți campania în mod adecvat. De asemenea, puteți obține vizualizările foilor de calcul ale datelor colectate de formularul dvs.

Utilizând Google Forms, veți putea primi răspunsuri la întrebări nelimitate fără a plăti bani.

Google reCAPTCHA

Pentru acele website-uri care au nevoie de protecție împotriva spamurilor și abuzurilor din domeniul lor, acesta este unul dintre cele mai populare instrumente Google pe care le aveți. Veți putea vedea rapoartele de analiză a riscurilor făcute de utilizatori pentru a combate abuzul.

Vă ajută să aflați traficul abuziv de pe website-ul dvs. Vă protejează în mod eficient website-ul de diferite tipuri de spam și abuz. Utilizatorii valizi vor putea trece fără probleme.

Cel mai bine este să vă asigurați elementele de securitate online care sunt atât de necesare pentru website-ul dvs. împotriva diferitelor tipuri de trafic abuziv.

Google AdWords (instrument plătit, dar cu un trial gratuit)

Acesta este un instrument plătit. De ce l-am menționat alături de cele gratuite? Deoarece Google oferă câteva credite gratuite pentru publicitate la început. Nu le irosiți pe acestea. AdWords este una dintre cele mai bune din afaceri atunci când trebuie să utilizați marketingul PPC pe marca dvs.

Știm cu toții că Google este platforma la care ajung majoritatea oamenilor atunci când au nevoie de răspunsuri. Cu ajutorul acestui instrument, vă puteți asigura că anunțurile dvs. despre marcă apar atunci când utilizatorii caută ceva legat de aceasta.

În acest fel, puteți face din ce în ce mai mulți oameni să dea click pe reclame și astfel website-ul dvs. va primi recunoașterea pe care doriți să o aibă. Puteți face majoritatea anunțurilor mobile, în format text și multe altele. Este practic și foarte ușor de utilizat.

Fiind unul dintre cele mai bune instrumente Google, acesta va fi foarte important pentru dvs. în asigurarea canalizării imaculate a anunțurilor de pe web. Anunțurile plătite vă vor lărgi acoperirea și vor crește vânzările.

Informații utile

Deci, asta este tot ceea ce avem pentru dvs. când discutăm despre instrumente Google gratuite. Acestea sunt unele dintre cele mai bune instrumente pe care le puteți utiliza. Continuați și încercați-le chiar acum pentru a vedea ce rezultate vă pot aduce.

Doriți să cunoașteți instrumentele Google potrivite pentru website-ul dvs.? Scrieți-ne detaliile website-ului în comentarii. Specialiștii noștri vă vor ghida cu privire la cele mai potrivite instrumente Google, în funcție de ce doriți să obțineți de la website-ul dvs.

Articol-ul precedent

Găzduire Imobiliare

Alăturați-vă discuției


Comparați anunțurile

Compara