Găzduire Imobiliare

 • de Imobiliare Alba
 • 2 ani în urmă
 • 0
Găzduire Imobiliare

Găzduire Imobiliare, ce ar trebui să știm despre găzduirea unui website de imobiliare. Un plan de găzduire dedicată poate fi considerat un server web dedicat pentru dvs., unde puteți salva toate website-urile sau datele aplicațiilor web.

Pot fi stocate elemente precum ar fi imagini, videoclipuri, documente, coduri și alte fișiere de calcul.

Cu un server dedicat, veți fi singurul utilizator al serverului alocat dvs. Nimeni altcineva nu va avea acces la serverul respectiv, deoarece acesta va fi dedicat numai pentru dvs., în funcție de nevoile pe care le aveți.

Ce este un plan de găzduire imobiliare dedicată?

Toate resursele serverului vor fi folosite numai de dvs., ceea ce crește performanța acestuia. Puteți să vă controlați și să vă configurați serverul în funcție de nevoile dvs. Puteți să găzduiți mai multe website-uri de imobiliare sau aplicații web pentru care doriți să vi se asigure că utilizați doar resursele serverului dvs.

Articole recomandate:

Cu servere dedicate, puteți chiar să instalați orice software doriți, deoarece veți avea acces administrativ complet. Vă puteți crea mediul de găzduire imobiliare complet în funcție de aplicațiile dvs. Această opțiune nu este disponibilă când folosiți un plan de găzduire partajată.

Serverele dedicate sunt, de asemenea, costisitoare și nu sunt ușor accesibile. Dacă sunteți la început, este posibil ca acest tip de găzduire să nu fie o idee foarte bună pentru dvs. Companiile care au o bază puternică de capital, o prezență online mare sau website-uri mari, folosesc de obicei găzduirea dedicată.

Avantajele găzduirii imobiliare dedicate

Dacă aveți aplicații și website-uri cu resurse mari, atunci serverele dedicate vor fi cele mai bune pentru dvs. Veți obține putere, control și securitate supremă cu un server dedicat.

De asemenea, dacă rulați un website mare de imobiliare sau un website de afaceri, va trebui să optați pentru un plan găzduire dedicată pentru a evita încălcările de securitate, atacurile malware și perioadele de nefuncționare inutile.

Cele mai importante avantaje sunt:

 • serverele dedicate sunt extrem de fiabile;
 • acestea oferă performanțe maxime și constante;
 • veți obține securitate maximă;
 • veți avea acces complet la serverul dvs.;
 • nu vor fi partajate resurse, ceea ce va ajuta și în eforturile SEO;
 • veți primi asistență pentru clienți 24/7;
 • majoritatea furnizorilor de hosting dedicat oferă certificat SSL în mod gratuit;
 • timp foarte mic de răspuns al serverului;
 • poate gestiona chiar și creșteri neobișnuite ale traficului și niveluri extrem de ridicate de trafic organic;
 • serverele dedicate oferă timp de funcționare mult mai bun și timp de oprire foarte redus.

Un plan de găzduire imobiliare dedicat este perfect pentru:

 • website cu profil imobiliar cu trafic foarte mare;
 • website-uri mari de comerț electronic sau magazine online;
 • furnizori de găzduire a revânzătorilor;
 • companii cu o cifră de afaceri mare și un număr mare de clienți.

Cu servere dedicate, nu va trebui să întrețineți niciun tip de echipament fizic sau să întrețineți o echipă.

Toate lucrurile tehnice vor fi gestionate numai de gazdă. Nu vă rămâne decât să vă concentrați pe aspecte importante pentru afacerea dvs.

Tipuri de găzduire dedicată

Există două tipuri de servere dedicate disponibile. În funcție de necesitățile pe care le aveți față de planul de găzduire, puteți opta pentru un tip sau altul.

Primul tip sunt serverele dedicate neadministrate. Serverele neadministrate sunt complet operate și gestionate numai de clienți. Furnizorii de găzduire nu sunt responsabili pentru gestionarea serverelor.

Gazdele web furnizează doar resurse fizice precum RAM, spațiu de stocare, CPU, lățime de bandă etc.

Aceste servere sunt mai puțin costisitoare în comparație cu serverele dedicate gestionate, dar clientul trebuie să aibă o echipă de profesioniști cu experiență care să se ocupe de toate aspectele tehnice ale unui server.

De cele mai multe ori, întreprinderile mici, optează de obicei pentru servere dedicate neadministrate.

Al doilea tip sunt serverele dedicate gestionate. Există o companie de găzduire web care are echipe întregi de profesioniști care administrează complet serverele dedicate. Acestea sunt și mai populare decât cele neadministrate.

Clientul este responsabil numai pentru date în timp ce furnizorul de găzduire gestionează tot ceea ce este legat de server, cum ar fi instalările software, actualizări, monitorizare, firewall-uri și securitate.

Companiile mari și mijlocii folosesc de obicei cu acest tip de găzduire, deoarece nu trebuie să angajeze o echipă pentru gestionarea serverelor. Într-un final, totul se rezumă la bugetul disponibil pentru planul de găzduire.

Cei mai buni furnizori de servicii de găzduire dedicată

În piața serviciilor de găzduire web există numeroase opțiuni. Mai jos, am ales trei furnizori de servicii de găzduire dedicată care sunt printre cei mai recunoscuți. Pe lângă specificațiile tehnice am luat în considerare și suportul oferit pentru clienți.

MxHost

Acesta este unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire disponibili în România. MxHost oferă găzduire de server dedicat complet gestionat. MxHost oferă funcții foarte robuste, cum ar fi o durată de funcționare garantată 100% a rețelei, asistență tehnică 24/7.

Beneficiați de monitorizare adecvată a serverelor, protecție DDoS, baze de date MySQL nelimitate, stocare RAID 1 (mai multe hard disk-uri pentru a evita orice pierdere de date), lățime de bandă nelimitată și multe altele caracteristici.

MxHost, în comparație cu alți furnizori de găzduire, oferă mult mai mult spațiu pentru creștere. Au propriul plan de control personalizat, cu toate planurile de găzduire dedicată.

Puteți utiliza panoul de control în funcție de nevoile dvs., cum ar fi adăugarea sau eliminarea oricărui server, modificarea și gestionarea completă a serverului.

MegaHost

Dacă sunteți în căutarea unor servere dedicate neadministrate, atunci MegaHost va fi cel mai potrivit pentru dvs. Acestea oferă servere bazate pe prețuri orare și lunare. Planul lor începe de la 69 Euro pe lună, cu două adrese IP, incluse.

Acestea oferă nuclee Intel de ultimă generație, acces de administrator root, panou de control personalizat și combinații infinite de sisteme de operare.

Toate serverele sunt facturate pe lună. Din acest motiv, pentru a gestiona eficient bugetul pentru găzduirea web, vă recomandăm să trasați foarte clar nevoile dvs.

MegaHost se comportă foarte bine și în Benchmarks. Ultima generație de procesoare Intel Skylake este cu 58% mai rapidă în comparație cu procesoarele Broadwell.

Bluehost

Acesta este un alt furnizor dedicat de găzduire cu planuri începând de la 79,99 USD pe lună pentru servere dedicate gestionate. Bluehost oferă o viteză extremă, deoarece serverele lor sunt construite personalizat de către inginerii lor tehnici pe baza celor mai noi tehnologii

Puteți porni un server în câteva secunde și nu va trebui să așteptați ca nimeni să vă configureze serverul.

De asemenea, au stocare RAID 1, ceea ce înseamnă că datele dvs. vor fi bine protejate. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nicio oprire bruscă sau la pierderea datelor. Deși Bluehost a gestionat servere dedicate, totuși puteți avea acces root opțional, oferindu-vă control complet asupra serverului dvs.

Puteți obține și unele suplimente opționale, precum certificate SSL pentru a cripta conexiunea dintre serverul dvs. și vizitatori, confidențialitatea domeniului, SiteLock pentru a vă proteja website-urile de atacuri și amenințări malware, protecție spam și SoloSEO pentru a maximiza poziția în rezultatele căutării.

Concluzie

Planurile de găzduire imobiliare dedicată nu sunt ieftine. Din contra, sunt foarte scumpe în comparație cu alte tipuri de găzduire disponibile. Dar cu servere dedicate veți obține securitate, fiabilitate și flexibilitate mult mai bune. Veți obține ceea pentru ce plătiți.

Toate avantajele oferite de un plan de găzduire imobiliare dedicată merită cu adevărat. Dacă vă permiteți, este cel mai bun lucru pe care îl puteți obține pentru website-urile dvs. și pentru afacerea pe care o dezvoltați.

Alăturați-vă discuției


Comparați anunțurile

Compara