Download: Educație în domeniul imobiliar
Educație în domeniul imobiliar, un articol care vă pregătește să promovați examenul de licență. Informațiile despre cum să fii un agent imobiliar de succes după ce treci examenul sunt găsite ușor în mediul online.
Cele mai bune sfaturi sunt să fii abil în marketing online și offline, să construiești un plan bun de afaceri, să faceți o rețea de potențiali clienți și să ai un website bine optimizat.
Pe website-ul nostru veți găsi un pic mai multă îndrumare și câteva secrete comerciale. Acest articol vă oferă câteva informații pe care le puteți aplica pentru a reuși în domeniul imobiliar.
Agenți imobiliari, educație în domeniul imobiliar
Majoritatea agențiilor imobiliare recrutează în mod constant agenți de vânzări. Cu toate acestea, acești brokeri pot diferi foarte mult în structură, funcționare și filozofie.
Așadar, pentru a avea succes ca agent imobiliar, nu ar trebui să semnezi cu nicio agenție imobiliară până nu aveți niște teme cu privire la opțiunile Dvs. Trebuie să vă asigurați că alegeți un birou imobiliar care vă place și care, în cele din urmă, va fi potrivit pentru dvs.
Acest proces ar trebui să includă cercetarea zonei în care doriți să lucrați ca agent, cercetarea agențiilor imobiliare din acea zonă pentru a construi o listă scurtă și interviurile cu agențiile de pe lista dvs.
Adesea, într-un interviu, accentul este pus pe întrebările pe care potențialul angajator vi le va pune. Cu toate acestea, în căutarea pentru agenția potrivită, ar trebui să veniți pregătit cu întrebări pe care le puteți pune la interviu.
Consultați acest articol, care conține informații despre cum să discuți cu un reprezentant al unei agenții imobiliare.
Creați un plan pentru succes
Odată ce v-ați ales agenția de imobiliare, veți avea nevoie de un plan pentru a avea succes ca agent imobiliar. Trebuie să vă stabiliți obiective și să dezvoltați un plan de afaceri.
Majoritatea planurilor acoperă activități pentru atragerea de noi clienți. Există o serie de resurse disponibile pentru a vă ajuta să vă pregătiți planul .
Iată câteva sfaturi utile suplimentare despre educația în domeniul imobiliar:
Scrie una sau două propoziții despre ceea ce te-ar putea face convingător pentru potențialii clienți. Aceasta este propunerea dvs. unică de vânzare.
Elaborați un buget cu accent pe activitățile pe care le identificați ca având potențialul pentru cel mai mare ROI. Acest lucru va asigura utilizarea eficientă a fondurilor din motivele corecte.
Creați un calendar pentru a ghida planificarea activităților de marketing și de rețea, cum ar fi marketing prin e-mail, rețelele sociale, prezentări comerciale și căutare plătită.
Dezvoltați valori și activități zilnice, toate menite să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele cu privire la vânzarea unei proprietăți sau la închirierea acesteia.
Economii pentru perioade mai slabe
Un agent imobiliar are nevoie de un telefon mobil, o mașină (în majoritatea cazurilor), un computer și evident, o conexiune la internet. Acestea sunt lucruri pe care orice agenție imobiliară ar trebui să le ofere, împreună cu alte costuri de pornire a afacerii.
În plus, ar putea dura câteva luni până când veți câștiga primul comision și va trebui să puteți acoperi cheltuielile zilnice. Citiți articolul cum să devii agent imobiliar, pentru mai multe detalii.
Deci, dacă vă gândiți să obțineți o licență imobiliară în anul următor, începeți să economisiți tot ce puteți acum. Deși există o anumită finanțare disponibilă pentru agenții eligibili, a pune câțiva bani la un moment dat pentru a vă asigura că vă puteți acoperi costurile timp de câteva luni este cea mai bună opțiune.
În plus, dacă trebuie să accesați contul de economii, încercați să completați după ce începeți să colectați comisioane. Piețele au urcușuri și coborâșuri și ar putea exista niște perioade slabe. Întotdeauna este bine să fii pregătit.
Aflați ce își doresc cu adevărat clienții dvs. și apoi livrați informații
În domeniul imobiliar, înclinația firească este de a depune toate eforturile în vânzări sau închirieri imobiliare pentru că noi credem că asta își doresc clienții. De fapt, nu este!
Clienții sunt înfometați de detalii și răspunsuri, iar dacă le livrați, vă vor recomanda. Pentru a deveni expert, trebuie să aveți educația necesară în domeniul imobiliar și eventual să urmați cât mai multe cursuri de dezvoltare profesională.
Experiența este de asemenea, un profesor excelent, așa că rețineți lucrurile pe care le învățați în timp ce lucrați cu clienții și cu agenția Dvs. imobiliară.
De asemenea, încercați să contactați pe cineva dintr-o altă piață, care știe mai multe despre un anumit subiect decât Dvs. Dotat cu informații, încurajați-vă clienții să pună întrebări.
Cea mai bună alegere este să promovați cunoștințele dvs. folosind rețelele sociale sau e-mailuri pentru a partaja informații sau vedeți dacă puteți avea o coloană într-un ziar local, o revistă online sau o publicație imobiliară.
Organizați sesiuni de informare live sau seminarii web, deoarece acestea pot genera potențiali clienți atunci când colectați e-mailuri și urmăriți informații utile.
Un agent imobiliar care este cunoscut pentru că are toate răspunsurile este pregătit pentru succes.
Întrebați-i pe toți cei pe care îi cunoașteți dacă vă recomandă
Recomandările sunt extrem de importante în domeniul imobiliar. Potrivit unor statistici, peste 30% dintre vânzători și-au găsit agenții printr-o recomandare de la prieteni sau familie, iar peste 20% și-au folosit agentul de două sau mai multe ori.
De asemenea, peste 60% dintre vânzători și 70% dintre cumpărători spun că ar folosi din nou același agent. Iată câteva sfaturi pentru a obține recomandări pe care le puteți folosi la începutul (și pe tot parcursul) carierei:
- Întrebați prietenii și familia – anunțații că aveți licență și că sunteți în mod activ în căutare de cumpărători și vânzători. Spune-le că intenționați să munciți din greu pentru oricine.
- Continuați să întrebați – odată ce oamenii ți-au trimis clienții, roagă-i pe aceștia să spună altor oameni. Fiți la curent cu clienții din trecut, astfel încât să fiți în fruntea lor atunci când au nevoie din nou de un agent imobiliar.
- Încercați mai mult – clienții apreciază și își amintesc munca grea în numele lor și le vor spune prietenilor, colegilor și familiilor lor. Așa că faceți întotdeauna eforturi suplimentare.
- Arătați-vă recunoștința – scrieți un email de mulțumire pentru fiecare sursă de recomandare. Pentru cele mai bune surse, luați în considerare un semn special de apreciere.
Folosiți posibilitățile de marketing online la maximul lor potențial
Marketing-ul online este o artă care poate fi distractivă și plină de satisfacții. Tot ce este nevoie este să știți unde să faceți promovarea și să urmați câteva reguli simple.
Trebuie neapărat să aveți un website bine optimizat și care să îndeplinească condițiile motoarelor de căutare. În județul Alba, peste 90% din website-urile de prezentare sunt extrem de slabe. Puteți face un test pe https://web.dev/measure, un tool gratuit de la Google.
Marketingul online și publicitatea joacă un rol important în reușita ca agent imobiliar. Vestea bună este că nu trebuie să coste prea mult. Începe cu un slogan memorabil care te diferențiază.
După aceea, există o serie de modalități de a ajunge în mod eficient la noi clienți și de a vă promova atât online, cât și offline, cu orice buget.
De exemplu, puteți face publicitate pe motoarele de căutare fără a plăti mii de Euro, pentru un banner publicitar, utilizând programele lor de plată pe clic, care vă taxează doar dacă cineva face clic pe anunțul dvs., iar taxa pentru acele clicuri poate fi surprinzător de accesibilă pentru cuvinte cheie direcționate local.
Rețelele sociale vă pot crește de asemenea traficul. Potențialii clienți se pot atrage doar cu o investiție mică. Facebook și Twitter oferă modalități de a face publicitate la un cost rezonabil.